Vecka 35 och en trasig varmvattenberedare

I helgen vaknade jag av att vi inte hade något varmvatten. Inte en sådär jättetrevlig upptäckt om du frågar mig. Så på måndagen hade vi vår elektriker här för att kolla om det kanske hade gått en elpatron i vattenberedaren. Tyvärr var hela varmvattenberedaren sönder, den hade rostat sönder så att det tom läckte vatten ur den! Så det var bara att byta ut hela den :/ Efter lite googlade lyckades jag få tag i en rörmokare som kunde komma redan dagen efter. Tack och lov så gjorde dom allting, tömde ur den gamla och fraktade bort den samt skötte all installation av den nya.
 
Så nu har vi en ny varmvattenberedare och kan återigen duscha :D Men det är ju inte en så rolig utgift, speciellt inte såhär innan jul! Och dessutom är det ju ingenting man märker av liksom... Varmvatten tar man ju liksom lite för givet! Men OJ vad jag saknade det dom dagarna vi var utan!
 
På tal om någonting helt annat så har jag nu kommit in i vecka 35! Tänk att det bara är 5,5 veckor kvar tills jag är beräknad! Hallelujha snart slipper jag vara preggo :D För nu är det verkligen tungt och jobbigt! Min rygg blir bara värre och värre så jag är så otroligt begränsad i vad jag kan göra. För jag vet att om jag gör minsta lilla så får jag så otroligt ont, det känns som om jag inte ens kan andas då. Jag känner mig så himla stor och klumpig, förmodligen pga av att jag har så ont. 
 
Dagens bm-besök visade att allting var bra iallafall. En pigg liten tjej som bor där inne med fina hjärtljud <3 Magen hade växt med 1cm sen förra besöket för 2 veckor sen och sf-måtten är nu 30. Nästa besök är om 2 veckor och då ska vi se om jag har växt något mer. Jag ligger lite lågt på kurvan så om tillväxten inte har tagit fart då så vill hon skicka mig på ytterligare ett tillväxtultraljud för att kolla så att bebisen mår bra.
 
Jag måste bara säga att jag älskar min barnmorska! Hon är helt underbar, jag önskar att alla fick ha en bm som henne! Helst av allt hade jag velat ha henne med på förlossningen, synd att hon inte längre jobbar där :P En av de bästa människorna jag någonsin mött inom vården - och då har jag ändå en hel del erfarenhet! Jag önskar så att hon också hade jobbat på bvc så jag hade fått träffa henne då och då iallafall. 
 
Nu ska jag väl snart sätta igång med maten, Robin jobbar kväll den här veckan och kommer inte hem fören vid 18.30 så vi äter sent. Jag gillar det inte alls, men hellre att vi väntar och äter tillsammans iallafall. Emilia har dock stallet idag så hon fick äta hjortfärsbiffarna som fanns kvar från häromdagen. Vi andra ska äta fisk, något av de få sakerna jag tycker är gott just nu! Fisk, potatis och kall sås, mm så himla gott!
 
På tal om mat så ska ju jag och Robin på julbord på lördag! Vi ska åka in till stockholm och gå på Tyrols julbord! Åh så jag ser fram emot det! Jag har velat äta där i flera år och nu fick vi äntligen tag i platser! Det enda är att jag är orolig över min rygg, jag behöver ju ligga med jämna mellanrum för att inte få allt för ont. Men jag får hoppas på att all den goda maten är avledande nog så att jag ändå får njuta. Menyn låter helt amazing och jag har höga förväntningar! 
 
Det blir förmodligen det sista som jag och Robin gör ensamma tillsammans innan bebisen kommer, eller kanske inte? Vi kanske hinner med en sista grej i januari beroende på hur jag mår. 
 
Magen i vecka 35, ignorera hur sliten jag ser ut - jag hade inte precis sovit så bra på natten :P
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0