Alltid 10kg

Läste det här inlägget
 
http://ladydahmer.nu/vad-tycker-din-man-om-din-vikt-och-din-kropp/
 
Alltså jag har så himla svårt att förhålla mig till det där. För det första är 78kg till 170cm inte så farligt mycket. Enligt bmi så kan man väga max 72kg för normalt bmi för den längden. Så fet hade jag knappast kallat personen. 
 
Hon har alltså fått höra av sin man att hon har blivit "lite fet" och att han inte längre är attraherad av henne. Alltså på riktigt, hur ont måste inte det göra?
 
På ett sätt så tycker jag att man absolut måste kunna prata om det. Man att säga att man inte längre är attraherad - det måste vara det absolut elakaste man kan göra. Istället så kanske man kan öppna upp för att försöka leva en sundare livsstil och få med sin partner på fysiska aktiviteter. 
 
Ah jag vet inte riktigt. Robin har aldrig någonsin sagt att han inte är attraherad av mig. Varken nu eller när jag var tjock. Hade han gjort det så hade jag mått skit. Jag menar jag mådde redan riktigt riktigt dåligt på den tiden, och att då inte ens få stöd av sin partner. 
 
Vet ni att jag har inte vägt mig på ganska precis 1års tid? Sist jag vägde mig var i Oktober/November förra året. Sen dess har jag inte vägt mig en enda gång. Innan dess vägde jag mig varje måndag och skrev ner resultatet. Jag har sagt att jag ska väga mig flera gånger men jag har alltid tänkt att jag måste försöka gå ner 10kg först. Bara tanken på att väga mig ger mig riktig ångest. 
 
Och de här jävla 10kg! Jag tänker alltid att jag ska gå ner 10kg. Nu vet jag alltså inte vad jag väger, men sist jag vägde mig så vägde jag typ 70kg, och jag vet att jag har gått ner ytterligare sen dess. Men endå så tänker jag alltid "10kg till sen är jag nöjd" Vart kommer tanken på de här jäkla 10kilona ifrån? Varför just 10kg? Nu säger alltid Robin att jag inte behöver gå ner och att han älskar min kropp - och jag är så glad över det. Jag är knappast den smalaste eller mest vältränade men jag behöver inte vara det heller. 
 
Ah jag vet inte, blev iallafall illa berörd av hennes berättelse. Varför ska hon behöva anpassa sig för att vara knullbar för hennes kille? Hon som har fött honom 2 barn, plötsligt duger hon inte längre. Alltså jag hade förstått om hon hade gått upp massor, men så var ju inte fallet. Enligt mig vidrigt gjort av hennes partner - finns ingenting annat att säga om det än vidrigt!
 
Min present av Robin var 10st tillfällen med pt. Och det bästa av allt är att jag vet att jag inte fick de för att han vill att jag ska bli smalare/mer fit utan för att det är jag själv som har önskat det här under en lång tid. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0