Min lilla tjej!

Igår när barnen kom hem från skolan så sa Emilia att hon hade något att berätta som skulle göra mig glad.
 
Jag blev såklart nyfiken och frågade vad det kunde vara och då sa hon mamma jag har blivit kär! 
 
Så berättade hon att hon hade lekt med en av killarna från parallelklassen och att dom hade börjat stirra på varandra. Sen så hade dom börjat gå runt i cirklar och börjat stirra på varandra igen "jag förstod inte vad det var som hände" 
 
Sen så hade dom kommit närmare och närmare varandra och då hade han sagt att han var kär i henne och pussat henne på kinden. Emilia hade också sagt att hon var kär i honom och så hade dom pussats flera gånger på munnen :O Till slut hade han frågat Emilia om hon ville gifta sig med honom och hon hade svarat ja :P
 
Alltså min lilla lilla tjej! För mig är det helt galet att hon redan är så pass stor att hon pussas med killar. För mig är hon fortfarande liten, det märks verkligen att hon är min minsting :P
 
Det är nog dags för mig att inse att hon inte är så liten längre, hon börjar faktiskt bli stor! Hon tar ansvar, går ut med Pepsi, ger henne mat, överraskar oss med att ha städat huset när vi varit borta. Ja helt enkelt en stor tjej! 
 
Emilia påväg till skolans halloweendisco 
 
Är så glad över vilken fin tjej hon har blivit! Klok, snäll och med världens största empati. Som när hon hörde dom stora barnen bråka, det var några killar i sexan som sa att tjejerna inte fick spela fotboll. Då steg Emilia fram och sa ifrån att tjejer visst kan spela och att det inte spelar någon roll om man är tjej eller kille. Alltså det gjorde mig så stolt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0