Mål

Den sista tiden har jag blivit helt besatt av tanken på att bygga hus! Det går i perioder för mig, och just nu är jag verkligen inne i en period då jag vill bygga nytt! För om vi ska fortsätta kunna klätta på "karriärstegen" när det gäller hus så måste vi tyvärr flytta. Sälja det här huset, och investera all vinst i en ny fastighet. 
 
Tyvärr finns det noll tomter här i Bålsta! Det finns för den delen knappt några hus till salu heller. Bostadsmarknaden här är verkligen insane! Ni anar inte hur mycket jag ångrar att vi inte köpte tomten i vibyäng som vi hade reserverat... Där hade vi tjänat ett par miljoner om vi bara hade vågat!
 
Robin hittade ett hus i Thailand som vi blev väldigt sugna på också! En villa med 3 sovrum, stor terass och carport. Det låg dessutom i ett jättefint område med poolområde och närhet till en av thailands finaste stränder. Men om vi skulle köpa det så skulle vi knappast kunna bygga ett nytt hus här hemma :/ Dessutom får man inte som utlänning äga fastighet och mark i Thailand så risken för att man blir blåst är stor - det känns jätteläskigt!
 
Men samtidigt så är det ju ett av mina mål, att äga ett hus utomlands som jag och Robin kan bo i under vinterhalvåret när barnen sen har blivit stora! Det ska jag göra! Jag vill verkligen inte vara här i Sverige under den här årstiden! Vi har kollat på hus i Spanien också, och det är ju onekligen ett mer bekvämt alternativ om man tänker på resavståndet. Man skulle helt enkelt kunna utnyttja det mer, flera resor per år.
 
Aja jag får helt enkelt ta och avvakta, tids nog lär det ju komma tomter här i Bålsta. Men jag vill liksom att saker och ting ska hända nu! Jag menar om jag hade lyssnat på vad folk sa till mig så hade vi förmodligen suttit kvar i samma lägenhet i centrum... Det gäller att ha en plan om hur man vill ta sig framåt och sen också våga! Man kommer garanterat göra misstag men det gör ingenting! Se bara på vårat hus i gillmarken, vi sålde det för 1.6 nu säljs dom för närmare 3 miljoner! Alltså SHIT vad det svider! Men samtidigt, hade vi inte sålt det då så hade vi inte haft det här huset, och värdeökningen som den har gjort. Så man förlorar lite, vinner lite och det gäller att inte ge upp! Fortsätt satsa så kommer det att gå till slut - jag kommer ha allting jag drömmer om i slutändan :D
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0