3 veckor

Nu börjar det bli väldigt tråkigt att bara vara hemma på dagarna! Speciellt eftersom jag är så begränsad i vad jag kan göra. Min buk är väldigt svullen och det blir värre när jag är uppe och gör saker. Jag har ju haft oturen att få en massa vätska mellan bukvägen och huden. Det är inget farligt och kirurgen kan gå in med en tunn nål och ta bort det, men då jag bor en bit från kliniken så är det inget alternativ. Så det är bara att vänta på att kroppen själv absorberar det. Men det är väldigt frustrerande att vara så svullen, jag vill ju att det ska bli bra nu och inte om några månader. 
 
Brösten har blivit mycket bättre nu, dom börjar bli riktigt fina faktiskt :) Man kan fortfarande ana mitt gamla bröstveck, men långt ifrån hur det var från början - som tur är! Jag börjar tro att det faktiskt kommer ordna sig av sig själv. Sen får man faktiskt tänka på att det bara har gått 3 veckor och det ska gå minst 3 månader innan man kan säga något. 
 
Jag sitter och kollar på resor just nu och jag är så otroligt sugen på att sticka iväg! Just nu går det ju absolut inte, men skulle gärna vilja åka i februari/mars. Nu tror jag inte att jag kommer kunna åka iväg, men drömma kan man ju alltid göra? Jag känner att jag verkligen skulle behöva sol och värme!
 
Här är min underbar lilla Bodil med i "Annica i köket" på förskolan. Dom får vara med en dag i köket och förbereda dagens lunch - toppenbra tycker jag! 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Linda tror du att du skulle orka ses någondag? :) Vi kan komma till Bålsta om du inte orkar ta dig någonstans. Hur gick det hos läkaren?

Svar: Ja jag skulle jättegärna ses! Jag har tänkt på det så många gånger, men det har alltid kommit saker emellan och så blir det bortglömt :/
Det gick ganska bra hos läkaren, väntar på att bli kallad till en större undersökning och så fort vi se vad dom säger då :)
lindaha.blogg.se

2015-11-26 @ 18:36:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0