Åka utomlands

Jag och mamma har ju pratat om att åka utomlands med barnen efter sommaren eftersom vi aldrig kom iväg till Thailand. Så just nu håller jag på att kolla på resor för fullt. Först hade vi tänkt åka till Turkiet, men det känns lite tråkigt eftersom vi redan har vart där. 
 
Kravet är att det ska vara All Inclusive, enklast möjligast om vi åker iväg med 3 barn. Dessutom får det inte vara allför lång flygtid och så måste det vara varmt i vattnet. 
 
Nu har jag hittad en resa till Egypten, där hotellet har tilldelats Stora Barnsemesterpriset 2014 för bästa familjehotell i Egypten. På bilderna verkar det himla fint och det har 6 pooler plus att det ligger precis vid havet. Över 30 grader varmt på dagarna, 22 på natten och 27 grader i vattnet - perfekt!
 
 
 
 
Hotellet verkar verkligen vara underbart! Men vågar man åka till Egypten med tanke på alla oroligheter? Det här hotellet ligger visserligen inte där det är oroligt, men man kan väl aldrig vara säker?

Hm ja det kanske är tur att vi inte kan boka fören om ungefär en månad (de håller på att skriva om schemat på jobbet nu nämligen) så att vi har tid på oss att fundera. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0