Äntligen frisk!

Nu har jag inte tränat på hela 3 veckor och det kryper i hela kroppen på mig! Jag blev ju sjuk för ett par veckor sen, det var efter att jag hade träffat Mikaela och hennes fina pojkar som jag blev dålig. Feber och ont i halsen, febern var riktigt envis och höll i sig i hela 6 dagar! Konstigt nog var det bara jag som blev så dålig. 
 
Men nu känner jag mig nästan helt som mig själv, lite hostig bara men det är ingen fara. Så planen är att äntligen få gå till gymmet imorgon :D Efter det ska jag åka till sjukhuset och hämta hem min mamma som har opererat höften. Stackarn har verkligen ont, och jag undrar verkligen hur det ska gå för henne att vara ensam hemma. Jag funderar på om hon kanske ska bo här ett tag? Eller det kanske blir jobbigt för henne med ungarna? Ja hur som helst så kommer jag behöva hjälpa henne med massor en tid framöver. Men sen hoppas jag verkligen på att hon blir bra och slipper ha så ont som hon har haft den sista tiden.
 
Annars då? På lördag kommer dom och gräver hålet för våran pool! Whoho tänk om några veckor så kommer vi verkligen ha en pool på baksidan! Men herregud vad det är mycket att tänka på! Jag hade helst velat åka bort och när jag kommer hem så är allting klart och vattnet är perfekta 30grader varmt :P Men det får väl vara värt den här stressen för att sen i sommar kunna njuta ordentligt :D
 
Snart kommer den där gropen vara betydligt större :P
 
 

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Hoppas inte att det var vi som smittade dig med något. Vi har varit helt friska =/

Svar: Nej det var absolut inte ni, jag hade ju kännt av något dagen innan men det bröt inte ur förens då. Så du behöver inte alls ha dåligt samvete :)
lindaha.blogg.se

2016-04-29 @ 18:27:55
Postat av: Christina

UPPDATERA!!!

2016-05-12 @ 14:54:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0