Bara vi tjejer

För en vecka sen åkte Robin iväg till Thailand med Ante. Det var ju meningen att hela familjen skulle åka iväg, men det slutade med att bara Robin fick åka.
Först var det pga att vi hade köpt hus och stod med två hus, vi visste ju inte hur lång tid det skulle ta att få Munkvägen sålt så då kändes det himla dumt att lägga 60.000 på en resa. De pengarna kunde ju användas till annat.

Sen när vi fick det sålt så insåg jag hur olägligt den där resan var mitt i flytten och jag ville inte skola in barnen på nytt dagis och skola för att sen åka bort efter ett par veckor och vara borta en månad. Så då bestämde vi oss för att sälja våra biljetter och att Robin skulle åka iväg själv.
 
Så där är vi nu, Robin är i Thailand och jag o barnen är hemma själva. Barnen tog det jättebra och vi har lovat att vi snart ska åka iväg på semester. 
 
Så vad har vi gjort den här veckan då? Först av allt har vi vart sjuka, jag var sjuk och missade min bästa väns brölllop - största besvikelsen! Sen var barnen sjuka hela förra veckan och var hemma med mig. Så då passade jag på att fixa klart i vardagsrummet, grundmålade och tapetserade fondväggen. Tapeten är densamma som i förra huset, jag hittade ingen annan som jag tyckte lika mycket om så då körde jag på den

Helt före
 
Här har vi slitit ner tapeterna, spacklat alla väggarna, satt upp nytt tak och så har jag målat väggarna som ska vara målade
 
Grundmålat väggen och börjat tapetsera
 
Äntligen klart! 
 
Slipat ekparketten
 
Nu har jag tagit fram inredningen och ställt allting iordning
 
Igår tog jag och Viktoria med Elina och Ossian på bio och såg Frost. Emilia hade mys med mormor samtidigt och alla var nöjda och glada :) Tyvärr glömde jag mobilen hemma så jag kunde inte ta några kort, men jag lägger upp från Alla hjärtans dag då Elina och Ossian gick på disco tillsammans (första discot) sen sov Elina över hos Ossian 
 
Idag ska jag grundmåla klart hallen hade jag tänkt så att jag kan tapetsera där sen, lamporna är iallafall uppsatta nu och de lyser väldigt fint på väggen där jag har fått upp tapeter :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Åh så fint ni får det! Trivs ni i nya huset? :)

2014-02-26 @ 08:19:56
Postat av: Linda

hej Mikaela!
Ursäkta sent svar, men jag har inte sett kommentaren fören nu :)

Ja vi trivs jättebra i nya huset. Det är fortfarande mycket att göra, men jag känner mig lycklig när jag öppnar dörren och det tar jag som ett gott tecken :)

2014-03-04 @ 12:46:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0