Kaos

Ibland känns livet mer eller mindre som ett kontrollerat kaos. Det är så mycket man ska göra och hinna med att det känns övermäktigt. Ibland önskar jag att jag vore en människa som var nöjd med det lilla och inte kände det här drivet att hela tiden behöva röra mig framåt.

Livet rusar liksom på i 180 och jag undrar när man ska kunna sätta sig ner och känna sig klar? Känner man sig någonsin klar? Det skulle vara så mycket lättare om jag hade en glasklar plan på hur jag vill att mitt liv ska vara, men det vet jag ju inte. Om jag kunde vinna ett par hundra miljoner så skulle livet bli så mycket lättare :P

Jag är inne i en väldigt intensiv period, men den borde lugna ner sig om ett par veckor då allt förhoppningsvis faller på plats. Sen måste jag nog åka på en semester igen för att vila upp mig ;)

På tal om semester så köpte jag biljetter till Thailand samma dag som jag kom hem från Mexico :) Så den 18:onde februari nästa år åker hela familjen iväg igen. Jag har bara köpt biljetterna dit än så länge, så vi vet inte hur länge vi blir borta exakt men tror det blir en månad iallafall. Barnen tjatar redan öronen av mig att vi ska åka och det är liksom nästan ett år kvar! Men vi ser alla fram emot det, och med tanke på hur tiden rusar iväg så kommer det nog inte kännas allt för länge.

Älskar att vara mörkhårig igen

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Hej tjejen! Jag vet inte hur länge jag har tänkt att kommentera men att "livet" kommit emellan. Har börjat ett nytt jobb nyligen och jag trivs SÅ bra! :)

Tänkvärt inlägg tycker jag. Det får mig att tänka på en bok jag läst i socialpyskologi. Om hur människor idag lever efter att tex lycka ska vara ett allmäntillstånd. Enligt bokens författare är det kaos och förändring som är allmäntillståndet. Bra bok om än lite för flummig =P Men jag tycker att han ändå har en poäng. Det enda vi egentligen kan vara säker på är att saker förändras och att inget tillstånd, lyckligt som olyckligt är för evigt :) Sen är det självklart att föredra att vardagen ändå känns hanterbar.

Sen kan jag tänka mig att livet rusar på än lite mer med barn :)

Thailand låter underbart! Jag vill också åka!

Kram, Mikaela

2013-04-21 @ 17:13:19
Postat av: Anonym

Ps! Väldigt fint kort på dig! Du passar i mörkt hår! :)

2013-04-21 @ 17:13:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0