Man ska hålla sig inne

Ungarna har tjatat hela dagen om att få gå ut i snön, jag har kollat ut genom fönstret och sett snöstormen och totalvägrat. Tillslut gav jag med mig och byltade på både ungarna alla kläder och begav oss ut på tomten. Emilia hann ungefär 4 meter innan hon började gallskrika av all snö som blåse i hennes ansikte, men gå in det ville hon inte iallafall trots att hon gallskrek. Elina tyckte iallafall att det var roligt och lekte i snön.

Efter en liten stund gav jag upp och tog in Emilia och då kom även Elina in strax därefter.
Det kändes inte som om det var värt att klä på ungarna alla kläderna för att vara ute i 5 minuter, men ungarnas tjat slutade iallafall.

Men jag förstår ju att ungarna har tråkigt efter att ha vart hemma från dagis så pass länge så vi byggde en koja tillsammans så höll de sig sysselsatta en bra stund där inne :P

Det är sjukt hur mycket snö det har kommit! All trafik står verkligen stilla och allting är insnöat! Jag får verkligen hoppas på att jag kommer till jobbet idag! Jag ska jobba ett dygn i sträck med start kl 21 ikväll, så det är viktigt att jag kommer iväg!

Emilia uppskattar verkligen all snö


Årets första snöängel


Mycket mysigare att vara inne



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0