4 timmar långt samtal

Jag pratade i 4 timmar i telefonen ikväll. Det är inte ofta vi pratar så nu när vi väl hade varandra på tråden så blev det ett långt samtal.
Jag vill bara ruska om dig och få dig att vakna upp. Göra så att du ser hur det verkligen är och att du förstår hur värdefull du är.

Det är jobbigt att stå bredvid och veta att en person inte mår bra i sin situation. Vad kan man göra för att hjälpa?

Du förtjänar att må bra och vara lycklig. Varför förstår du inte det?

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Man måste vilja bli bra själv. På RIKTIGT!

Det är som en ond cirkel man bara kan komma ur själv. Jag påstår inte att det är lätt. Men ingen annan kan ändra det man tänker i huvudet än en själv. Tråkigt men sant!



Hoppas din vän mår bättre snart!

2009-01-17 @ 09:44:26
Postat av: Maria

Det ända du egentligen kan göra är att vara en vän. lyssna, finnas där, vissa att du faktiskt bryr dig om denna. Ring och fråga hur det är , hitta på något .. det behöver inte vara att man ska gå ut och "festa" utan att bara ses och göra något , vadsomheslt. Att man känner sig värdelös inom sig kan ingen annan förändra ... det måste man göra själv men man kanske behöver en pusch framåt , man behöver kanske få veta att man inte står alldels själv i världen .... det är inte alla gånger man kan se människorna omkring sig ... vissa stunder i liivet behöver man bli påmind.Varför man inte förstår som du frågar är för att ,tror man inte om sig själv att man är vacker , fin , duglig , värdefull (allt vad det kan vara) ja , då tror man inte det när någon annan säger det heller, det måste komma innefrån. summan av kaddemumman ... var en vän och finns där för denna , det är det som kan verka litet som har betydelse.

2009-01-17 @ 12:39:38
URL: http://miasen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0