En ny lampa

Jag har köpt en lampa idag. Jag och Robin hade sett ut en lampa tillsammans, men idag när var var inne på en inredningsaffär såg jag en annan lampa och blev lite smått kär <3 Den ville jag ha!
Sagt och gjort, gick därifrån med lampan i kartongen och 890kr fattigare. Blev så glad när jag såg hur lite den kostade!
Så nu har vi en lampa i vardagsrummet också :D Det börjar sakta men säkert byggas på lite här hemma.
Fast jag önskar att det gick snabbare! Jag vill ju ha allt klart nu, men det är ju den där frågan om pengar.
Jag älskar att köpa saker som jag tycker är fint och som jag vill ha. Sen om andra tycker att det ser för jäkligt ut, det skiter jag i. Det är mitt hem och jag som ska trivas i det helt enkelt.

Än så länge har jag inte blivit riktigt dålig. Bara sådär tung i huvudet och snorig som de flesta säkert har vart flera gånger i sina liv. Det är nästan som om det inte riktigt bryter ut ordentligt utan istället blir kvar liggandes som en tung börda i flera veckor.
Är det inte då bättre att bli riktigt dålig i ett par dagar så slipper man skiten sen? Det tycker iallafall jag.

Något riktigt trist som har hänt är att Ninja har försvunnit. Robin kom på det igår att han inte hade sett henne på länge. Så vi letade igenom hela huset men ingen Ninja. Så hon har förmodligen sprungit ut när HH vart här och fixat med huset.
Stackars lilla Ninja. Hon har aldrig varit ute förut så antingen är hon död just nu eller livrädd.
Jag har iallafall satt ut en annons i bålsta bladet som kommer komma ut i helgen och så har jag, Robin och Elina satt upp lappar här i området. Ninja kom hem nu!

Nått positivt är att det går bra för mig i skolan. Jag hade en muntlig redovisning häromdagen och trots att jag var grymt nervös så gick det jättebra. Det var värst de första 30 sekunderna men sen lossnade det och det gick jättebra. Jag fick alla att skratta och dras med av berättelsen. Det kändes jättebra efteråt :)
Sen så skrev jag ett till prov i data idag och fick mvg på det också. Så nu är jag jättepeppad till att skriva mvg på alla proven så jag får det i slutbetyget också.

Nej nu ska jag kolla på lite inredningsaffärer innan jag ska sova. Det är en stor dag imorgon *hjärtat värker*

Kommentarer
Postat av: Katta

Vad roligt att det går så bra i skolan! Du kommer få mvg i data tror jag :)

Tråkigt med Ninja, hoppas hon hittar hem igen eller att någon har hittat henne. HH är ju inte kända för att vara speciellt smarta av sig. Idioter som släpper ut katten.



Förstår att det gör ont i hjärtat inför imorgon. En stor dag. :)

2008-09-16 @ 22:01:25
URL: http://kaattaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0