Fram och tillbaka

Igår var en jobbig dag! Det började med att vi insåg att min nyinköpta data var trasig, usb portarna funkade inte så vi bestämde oss för att åka till barkarby och lämna tillbaka datan och få en ny.
Jag skulle ändå till Barkarby så jag tog den med mig. Vi samlade ihop alla grejer och la datan i dataväskan.
Kartongen hade stått ute så den tog jag inte med mig. Tänkte att det inte skulle vara några problem eftersom jag precis köpt datan och den var sönder när jag köpte den.
Men när jag kom dit fick jag inte lämna tillbaka den och få en ny eftersom jag inte hade kartongen med mig. Det ända de kunde erbjuda mig var att lämna in den på service. Men hur kul är det att köpa en helt ny data som är sönder från början och då lämna in den på service?
Då åkte jag hem igen och hämtade kartongen och så åkte vi tillbaka Barkarby. Då gick det bra att lämna in den, fast att kartongen stått ute och fått regn på sig och allt?
Så när vi får en ny data så får vi bara själva datan ny, sladdarna skulle vi ta från gamla datan.

Sen när vi kommer hem och ska installera datan så märker vi att de har tagit ut batteriet från datan, så nu funkade den ju iallafall inte! Så jag var tvungen att åka en 3:dje gång till Barkarby för att hämta batteriet som de tagit ut.
Inte så roligt kan jag säga, jag var måttligt road över att åka fram och tillbaka hela tiden.
Men till sist löste det sig ju och nu har jag äntligen en ny data som allting fungerar på :)

Johan Nina Julia och Thea sov ju hos oss från tisdag till onsdag. Det funkade faktiskt bra! Jag trodde att det skulle vara mer bråk men det var inget sånt alls faktiskt. Man märkte på Elina att hon härmade Julia en del faktiskt. Som tex satt Julia i saccosäcken med en bok, och så när hon gick därifrån tog Elina en bok och satte sig där precis som Julia :)
Efter att de hade åkte hem igår var Elina helt slut. Hon är ju inte alls van vid så mycket liv och rörelse hela tiden så det tog verkligen på hennes krafter, men hon sov gott iallafall :D

Vad kallt det är ute föresten! Det räcker med att man stícker ut näsan genom dörren så får man ju köldskador. Jag hade glömt bort hur kallt det faktiskt är på vintern. Jag vill ha värme och inte kyla!






Kommentarer
Postat av: Katta

Ja ge oss sol och värme!!!

Vad roligt att det gick bra med Elina och två andra barn under dygnet dom var där.

Jag längtar som attans tills jag får träffa er i nästa vecka!!

2008-11-20 @ 21:46:44
URL: http://kaattaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0