Så himla trött

Idag är jag verkligen trött, ni vet så där trött så man mår illa och allt man kan tänka på är att man vill sova.
Egentligen är det inte alls konstigt att jag är trött. Jag har knappt sovit på hela helgen. I fredags så hade jag och Robin ordnat barnvakt för första gången så vi kunde gå ut tillsammans. Jag hade superkul, men sen slutade det inte lika bra. Men är det inte alltid så? Iallafall hade det gått superbra med Elina. Jag nattade ju henne innan jag gick iväg och under dom 4 timmarna vi var borta så hade hon inte vaknat nån gång.
Men sen vaknade hon vid 7 tiden på morgonen :/

Sen på lördagen följde jag med Johanna till Strängnäs och sov där. Det var bara jag Johanna Kicki och Elina som var där så vi grillade och sen satt jag och Kicki uppe och snackade en massa. Himla trevligt var det iallafall.
Men natten var superjobbig. Elina fick sova på madrass på golvet som vi hade ordnat. Det ända dåliga var att det inte fanns något persienner eller liknande för fönstret och Elina är van vid att det är mörkt när hon sover. Så vid 5 på morgonen vaknade hon och vägrade somna om. Hon skrek och hade sig till kl 6 och då somnade hon äntligen men sen vaknade hon vid 7 igen och då gav jag upp. Shit vad trött jag var!

Och imorse var det samma visa igen trots att hon sov i sin egen säng där det är helt mörkt. Hon vaknade vid 6 och vägrade somna om. Så det verkar som om hon kommer göra det framöver. Usch jag tyckte att det var helt perfekt när hon sov till halv 10, det var tider det.

Så nu sitter jag här och känner mig lite sliten. Elina är som vanligt pigg så hon leker för fulla muggar och river i precis allt som hon kommer åt.
Men jag har för mig att det ska bli jättefint väder idag och då brukar man alltid känna sig lite piggare.
Tessan kommer iallafall och klipper mitt gräs idag så hade tänkt passa på att klippa ner lite buskar och annat skit samtidigt.
Sen kanske jag, Robin och Elina ska ha picknick och grilla om det fortfarande är fint väder när han kommer hem. Jag hoppas verkligen på det för det skulle vara supermysigt!

Nu ska jag göra iordning gröt till Elina så hon får lite frukost i magen

Kommentarer
Postat av: christine

Hej stumperumpan! Det är bara bra att Elina väcker dig tidigt, då kan du ringa till mitt jobb 8.00 efter att ni gjort alla morgonbestyren!! ;)
Pusssssss

2008-05-05 @ 09:57:00
Postat av: Ante

Tja Linda!
Du blir det något på midsommar? Har inget planerat och det vore jättekul om man kunde samla ihop gänget och grilla osv... Har för mig att ja läste det i senaste inlägget att du va sugen :P säg bara till isåfall så kommer ja jättegärna =) Kram

2008-05-06 @ 22:29:45
Postat av: Linda

Christine -
haha jag kan tänka mig att du tyckdet de :P

Ante - Ja det skulle vara jättetrevligt! Grilla, spela kubb och annat skoj. Vi får höra om det är någon som har lust med det. Ska prata med Robin om det också.

2008-05-07 @ 13:56:23
URL: http://www.lindaha.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0