Nu är julen förbi

Sitter här framför datan och lyssnar på pinner och kottar medans Robin och Elina ligger i soffan och sover.
kom ut i vardagsrummet och hittandes Robin snarkandes med en liten Elina sovandes på magen. Det såg jättemysigt ut och kameran åkte såklart fram =)

Jag blev sjuk, Elina också. Det var verkligen jättejobbigt. Att se min lilla bebis må bajs med hög feber var det värsta.
39.6 i feber hade hon. Det kan verkligen inte vara lätt att vara sjuk när man är liten och man kan inte tala om hur man mår.
Vi fick åka in till barnakuten med henne också. De ville att en läkare skulle kolla på henne eftersom hon är så liten och med så hög feber. Det gick bra iallafall. De tog ett par prover men de kunde inte hitta något som var farligt.
Jätteskönt att det inte var rs-virus eller nått liknande.

Jag trodde att vi skulle missa julafton men när vi vaknade på julaftonmorgonen så hade hon ingen feber. Det var så skönt! Hennes första jul vill man ju inte missa.
Så jag och Elina gick upp vid 9 tiden på morgonen. Robin hade inte kunnat sova på hela natten och mådde dåligt. Det var ju mindre skoj. Jag åt lite frukost och lekte lite med Elina men sen gick vi och la oss vid 11 tiden igen och sov till halv 1 på dagen.
Då blev det lite panik så vi duschade och gjorde iordning oss och åkte ut till skokloster. Hade jättemysigt där med trevligt folk och god mat.

Sen kom tomten och Elina fick en massa paket, mest av alla faktiskt =) Många roliga leksaker och så lite kläder såklart.
Sitta hos tomten utan att bli rädd kunde hon också. Så himla söt!

Nu har Elina vaknat och skriker så jag ska gå och ta henne. Skriver mer senare.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0